Ke-to 1.-2.9.2021

Legendaarisen The Who-yhtyeen yhtä legendaarinen rockooppera TOMMY kuullaan syyskuussa Hamina Bastionissa. Kyseessä on 1969 ilmestyneen konseptialbumin ja rockoopperan / – musikaalin konserttiversio, jonka on dramatisoiduksi konsertiksi sovittanut Jalle Niemelä. Sävellys ja sanat ovat itse Pete Townshendin ja käännös Kari Pyrhösen.

Tyylilaji on monimuotoinen rockmusiikki edustaen 60/70-luvun ajan trendejä. Musikaalikonsertin Amazing Journey – orkesteri on koottu Kaakon alueen musiikin ammattilaisista ja harrastajista. Myös laulurooleista vastaa niin ikään kymenlaaksolaiset rockmusiikki- ja musiikkiteatteriosaamisen huiput. Janne Ensola ja Jenni Roslakka ovat haminalaisia laulajia ja muusikoita. Jenni tunnetaan lisäksi Radio Kaakon pidettynä juontajana. Aki ja Linnea Kelin sekä Piia Jussila ovat tuttuja nuoria laulavia näyttelijöitä muun muassa Korvenkylän kesäteatterin näyttämöiltä.

Ke 1.9.2021 klo 20
To 2.9.2021 klo 20

Konsertin kesto on noin 2 tuntia sisältäen n. 10 min tauon.

Liput: 35 € + tilausmaksu (alk. 1€)

Liput myy lippu.fi

TAPAHTUMAN KORONATURVALLISUUS

Tapahtumassa terveysturvallisuus on meille tärkeää! Olemme pienentäneet katsomokapasiteettia, jotta väljyys saadaan pidettyä. Kun saavut tapahtumaan, jätä aina tyhjä tuoli itsesi ja viereisen asiakkaan väliin. Oman seurueen kesken saa istua vierekkäin. Käsidesiä on saatavilla useassa eri pisteessä. Vaikka kyseessä on ulkotila, suosittelemme tapahtumassa vahvasti kasvomaskin käyttöä. Ole ystävällinen ja varaa oma maski mukaan. Saavu konserttiin täysin terveenä ja käytäthän ilmaista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottamaa koronavilkku-sovellusta. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu. Tapahtumassa on pieni tauko, mutta ei väliaikapalveluja, jotta voimme välttää jonotustilanteita.

Lisätietoja alueella vallitsevista koronaan liittyvistä ohjeistuksista löydät Kymsoten koronainfosta.

Pin It on Pinterest