Ke-su 8.-12.6.2022

Suurtapahtuma kokoaa yhteen hevosista kiinnostuneen yleisön ympäri Suomen ja hurmaa monipuolisella ohjelmalla ja valloittavilla elämyksillä! Tapahtuma nostaa esille hevostalouden ja -urheilun sen kaikissa muodoissa.

Keskiviikosta sunnuntaihin Hamina Bastionissa on tarjolla vauhdikasta hevosurheilua ja ratsastuskilpailuja. Vauhdikkaan ja korkeatasoisen urheilun lisäksi hevoset ja ponit tempaisevat mukaansa valloittavissa show-näytöksissä. Holvistotilat tarjoavat ainutlaatuisen miljöön Horse-expolle, josta löytyy varmasti jokaiselle mieluista kotiin viemistä. Hamina Bastionin lisäksi ohjelmaa on ympäri kaupunkia! Toisena maksullisena tapahtuman päänäyttämönä toimii Kadettikoulunkatu, jolla järjestetään koko Suomen mittapuulla harvinaiset Cityravit!

Tapahtuman tarkempi pääohjelmisto ja aikataulu on luettavissa täältä!

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä, varmista paikkasi ja hanki oma lippusi nyt. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuman lipunmyyntipisteellä.

Hamina Bastionin ja Kadettikoulunkadun areenoille pääsyn antava päivälippu tai koko tapahtuman kattava passi. Areena- tai päiväkohtainen perhelippu sisältää pääsyn kahdelle aikuiselle ja kahdelle juniorille (12-18-vuotiaat). Hevoset Bastionissa tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä ja kokemuksia myös ohjelma-areenoiden ulkopuolella. Näille alueille pääset kulkemaan ilman pääsylippua. Ke 8.6. ja to 9.6. päivinä Hamina Bastionin areenalle on myös vapaa pääsy.

Liput myynnissä Lippupisteessä: www.lippu.fi

Lisätietoja tapahtumasta: www.hevosetbastionissa.fi

Lisätiedot:
tapahtumajohtaja
Suvi Louhelainen
p. 050 574 5920
suvi.louhelainen@hamina.fi

Järj. Haminan kaupunki

Pin It on Pinterest