Ke 30.6.2021 klo 17.00-18.00

Keskiviikolle 23.6. suunniteltu kierros jouduttiin siirtämään huonon sään takia. Nyt järjestettävä kierros on korvaava, ja tilaa uusille ilmoittautumisille löytyy vielä. Vapaa pääsy, tervetuloa! 

Tule lastenopastukselle: livahdetaan linnoitukseen, patikoidaan Bastioniin, vaelletaan valleilla, kuljeskellaan kujasilla ja poiketaan poterniin. Kuullaan tapahtumia ja tarinoita kolmelta vuosisadalta!

Ota mukaan äiti, isä, mummi, kummi tai joku muu mukava aikuinen ja tule kanssamme kuulemaan Hamina Bastionin ja sen lähiympäristön mielenkiintoisesta historiasta aina nykypäivään saakka! Varaa mukaasi säänmukainen varustus, hyvät kävelykengät sekä utelias mieli.

Muistuta myös muita 1-2m turvaväleistä. Saman perhekunnan jäsenet voivat olla keskenään ilman turvavälejä. Kasvomaskin käyttöä sekä ilmaisen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottamaa koronavilkku-sovelluksen lataamista puhelimeen suositellaan aikuisille.

Lähtö Hamina Bastionin pääsisäänkäynnin luota (Raatihuoneenkatu 12).

VAPAA PÄÄSY!

Max. 20 hlöä, ilmoittautuminen ennakkoon sähköpostitse: hamina.bastioni@hamina.fi. Ilmoita osallistujien nimet ja puhelinnumerot.

Kierrokset tarjoaa Haminan kaupungin Tapahtumatuotanto. Toteutuksesta vastaa Haminan Seudun Oppaat ry.

 

Pin It on Pinterest